به گزارش خبرگزاری حوزه از تبریز، برخی مسیر زندگی خود را تغییر میدهند و مسیری را انتخاب میکنند که بیشتر رضایت خداوند را به دنبال داشته باشد. حاج آقا صفرزاده در بین مسیری که برای معلم شدن طی میکرد وارد حوزه علمیه شد تا وقت خود را صرف تبلیغ دین و تربیت نیروی جوان و متدین نماید تا بدین وسیله جوانان را از مسیر درست به موفقیتهای لازم برساند. او در این زمینه موفق عمل کرده و در طی سالهای فعالیت خود توانسته جوانان تحصیلکرده متدینی را از سنگر مسجد برای جامعه تربیت نماید.
حجت الاسلام علی صفرزاده ملکی متولد سال ۱۳۵۴ و اهل مراغه آذربایجان شرقی است که این روزها امامت جماعت دو مسجد سفید و کربلای این شهرستان را عهده دار است.
او میگوید: ما دانشجوی تربیت معلم بودیم که کار فرهنگی خود را از سال ۷۲-۷۳ آغاز کردیم و سپس از طریق آموزش و پرورش چندنفر جوان معلم به حوزه علمیه رفتیم و بعداز آن تلاش کردیم تا بچهها را از مدرسه جذب مسجد کنیم و برای آنان کلاسهای اعتقادی، اخلاق، احکام، ورزش، فعالیتهای تابستانی، کلاسهای کامپیوتر و به طور کلی کارهای فرهنگی انجام میدادیم و تا به امروز این اقدامات ما ادامه دارد و بسیاری از همان بچههایی که دانش آموز بودند اکنون طلبه، معلم و عضو هیئت علمی دانشگاه هستند و با من که اکنون هیئت علمی دانشگاه هستم همکار شدهاند و یکی از بچه هایی که از بسیج رفت اکنون فرمانده سپاه شده و به یک آدم متدین انقلابی تبدیل شده است.
این طلبه دغدغه مند همچنان به کار خود ادامه میدهد و کلاسهای فرهنگی و برنامههای مذهبی برای جوانان برگزار میکند که برپایی ایستگاه صلواتی در مناسبتها و اجرای تعزیه و پخت و توزیع غذا در مناسبتها بخشی از اقدامات آنان در این راستا میباشد.
آنها همچنین با راه اندازی گروه جهادی طلاب با نام اباصالح، در دوران کرونا خوش درخشیدند و به غسل اموات و توزیع غذای گرم و کمک های مومنانه در آن برهه حساس پرداختند که البته علاوه بر طلاب افراد غیر طلبه نیز ذیل این گروه فعالیت دارند.
عمده کار این جمع دوستانه انجام کارهای فرهنگی، نیرو سازی و تربیت نیرو است و از برنامههای اصلی آنان وارد کردن این بچهها در آموزش و پرورش و انجام کار تربیتی توسط آنان است.
آنها همچنین در تابستان برنامههای تابستانی برای بچهها طرح ریزی میکنند و با جذب آنان در مسجد با آنان ارتباط میگیرند و برنامههای مختلفی از جمله کلاسهای فرهنگی، اعتقادی و اردو را برای آنان برگزار میکنند.
او میگوید: وقتی میبینم دانش آموزی که اول راهنمایی او را به مسجد آوردیم اکنون دبیر شده و از اعضای همیشگی مسجد است و تشکیل خانواده داده و به همراه فرزندانش به مسجد میآید بسیار برایمان لذت بخش است.
این مرد پرتلاش عنوان می کند: ۷-۸ ساله بودم که انقلاب رخ داد و ما جذب مسجد و بسیج شدیم و خودمان احساس میکنیم این مسیر مسجد و پایگاه بسیج دو عامل بسیار مهم برای قرار گرفتن ما در مسیر توحیدی بوده است لذا خودمان را مدیون مسجد و بسیج میدانیم و معتقدیم اگر کسی به دنبال موفقیت باشد از این مسیر موفقیت بیشتری به دست خواهد آورد از این رو در تلاشیم دست جوانانی که علاقه مند به قرار گرفتن در این مسیر هستند را بگیریم و الحمدالله در این مسیر تا حد زیادی موفق عمل کردهایم.